Sivut

2016/02/27

FUJIFILM INSTAX MINI 8 ♥

 Heippa!
Tänään olisi vuorossa esittely/arvostelu mun uudesta kamerasta, Fujifilm instax ministä.
Ostin kamerani paikallisesti valokuvausliikkeestä hintaan 99€, ja tämän lisäksi sain myös kaksi pakettia filmejä. Jos harkitset tämän kameran ostamista, niin suosittelen vertailemaan ostopaikkoja, sillä jossain tätä myydään jopa 130€ hintaan!
  Instax mini on siis pikakamera, joka tulostaa kuvan heti sen otettuasi. Kuvat ovat suunnilleen luottokortin kokoisia. Kamera on erittäin helppokäyttöinen, ja mukana tulevat ohjeet ovat selkeät, vaikka suomea ei niistä löydykkään. Kuvausasetuksia tai muitakaan ei pahemmin tarvitse pohdiskella sillä kamera ehdottaa automaattisesti parasta asetusta. Vaihtoehtoina ovat sisätila, pilvinen, päivänvalo ja aurinkoinen.
Kuvan kehittymisessä menee noin 10 minuuttia. Kameran takapuolelta, oikeasta alakulmasta näkee kätevästi kuinka monta kuvaa voit vielä ottaa. Paketti, johon kuuluu 2 filmiä (saa otettua 20 kuvaa) maksaa suunnilleen 20€, eli yhden kuvan hinnaksi tulee noin 1€. Ebaysta tilaamalla saa filmejä hieman halvemmalla.
Tähän löytyy myös lisäosia, kuten värillisiä linssejä ja objektiiviin kiinnitettävä peili. Myös              kameralaukkuja, ja kuvioituja filmejä löytyy! Itse kameraahan löytyy seuraavissa väreissä: vaaleanpunainen, sininen, keltainen, musta, valkoinen, lila ja tummempi pinkki.
Kameran hyviin puoliin kuuluvat ehdottomasti se että kuvan saa heti käteen, ulkonäkö ja värit ovat erittäin suloiset ja hintakin on melko alhainen! Tällä kuvaaminen tuo myös mukavaa vaihtelua, ja noh onhan se kivaa nähdä yllättyneitä ilmeitä kun kuva tulostuukin heti :D
Huonoja puolia tässä on yksi, ja se on filmien hinta! Tällä kuvaaminen ei siis ole mitään halpaa, joten tätä tulee käytettyä harvemmin. Suosittelen kuitenkin Fujifilm instax miniä lämpimästi ♥

29 kommenttia:

  1. Oi tollanen kamera olis kyllä kiva! En tiiä tulisko mulla paljon käyttöä sille kuitenkaan.. Mutta kiva postaus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että pidät :-) Mullakin on tää kamera harvemmassa käytössä juuri kuvaamisen kalleuden vuoksi, mutta esim. juhlissa tää on kyllä tosi kiva!

      Poista
  2. Oon itekkin pohtinu pitkään kyseisen kameran hankintaa, niin söpö!

    VastaaPoista
  3. Oon haaveillu ton tyylisen kameran ostamisesta niiin kauan! Tää postaus sai kamera kuumeen entistä pahemmaksi.. Ehkä kuitenkin yritän säästää rahojani uuteen järkkärin runkoon! :-D Tosi sulonen tää sun blogi!

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oii niin söpö :3 Tommonen ois kyllä niin ihana ja tois hauskaa vaihtelua järkkärillä kuvailuun!
    Ja kiva tää sun blogi (:

    VastaaPoista
  5. Ah, olen itsekin miettinyt että tuollaisen hommaisin, oli jo kerran kaupassa kassajonossa, mutta sitten vein sen takaisin. Ehkä tässä vielä joku päivä saa sen inspiksen, että nyt on vain tuommoinen pakko saada :D

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Voi apua! Mun on saatava tollanen kamera!! :) Matkoilla just näppärä vehje tai sukujuhlissa jossa ois kiva saada kuvat heti ulos. Tykkään tästä sun blogistasi myös tosi paljon ^__^

    t. http://thebeautifulshadow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi kätevä just matkoilla ja erilaisissa juhlissa!

      Poista
  7. Sulla on tosi kiva blogi ja kirjotat tosi kivasti! :)

    http://writtenbyneea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ei valitettavasti pysty peruuttamaan :-(

    VastaaPoista
  9. APUA miten järjettömän suloinen kamera! Polaroid-kamerat muutenkin ovat niin huippuja, kun kuvan saa ihan konkreettisesti käteen ilman toimenpiteitä :-D

    VastaaPoista
  10. Juu juu, söpö kamera ja silleen :D Kyl pikakamera on ollu haaveissa jo pikkulikasta asti.. Onneks ne nyt on taas yleistymässä niin ehkä sellanen tulee hankittua jossain vaiheessa :) Siihen saakka tilaan feikkipolaroideja digikuvistani ja fiilistelen niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo digikuvista kehitetyt polaroid kuvat kuulostaa kivoilta! :-)

      Poista
  11. Mielettömän söpö kamera! Ja noista kuvistahan olis kiva sit tehdä vaikka joku taulu :) Sellanen ihana kollaasi, kun on viettänyt kavereiden kanssa hauskan päivän tai tehny jonkun reissun!

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana kamera! Mä olen jo pitkään haaveillut tuollaisesta, ehkä mä vielä joskus raskin sellaisen hankkia. Kuvakoko on just hyvä, saa vaikka rahapussiin talteen rakkaimmat otokset ja muistot :)

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Näiden kuvien koko on kyllä tosi kätevä! Itsellä on kuva miehestäni aina lompakossa mukana :3

    VastaaPoista
  14. Aivan tajuttoman söpö kamera! Mä oon haaveillu tosta vaaleenpunasena ja just kattelin kans yhdestä valokuvausliikkeestä toissa viikolla, että oli siellä vaan 99 eurolla myynnissä. Täytyy vaan vielä yrittää hillitä ostohimot, kun säästelen ekaa minijärkkäriä varten vielä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosi suloinen myös vaaleanpunaisena! Toivottavasti pääset vielä joku päivä kotiuttamaan itsellesikin tällaisen :-)

      Poista
  15. Toi on kyllä ihana! Katoin tota samaa todella pitkään mutta päädyin ostamaan Instax Neo classic 90 -mallin. Tähän asti oon ollut todella tyytyväinen. Ainut haittapuoli on tuon filmin hinta. Keksin kuin keksinkin siihen ratkaisun. Ostin 50 setin ebaysta! Eli sieltä kannattaa filmit ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Neo classic on kyllä tyylikkään näköinen! Pitäisi varmaan itsekin tilata Ebaysta lisää filmejä :-)

      Poista

Risut ja ruusut tervetulleita! Huomioi kuitenkin että epäasialliset ja loukkaavat kommentit tulen poistamaan.